Mașină distrusă de zăpada căzută de pe un bloc! FOTO

Mașină distrusă de zăpada căzută de pe un bloc! FOTO
  Un șofer care și-a parcat, duminică, mașina lângă un bloc de pe strada Ion Pilat din municipiul Botoșani a găsit-o distrusă după ce o cantitate considerabilă de zăpadă de pe șarpantă s-a desprins și a căzut peste autoturismul marca Renault.

 Proprietarul autoturismului era în casă și la un moment dat a auzit un zgomot puternic, iar când s-a uitat pe geam și-a văzut mașina sub un morman de zăpadă.


 
Zăpada desprinsă de pe șarpanta blocului a distrus parbrizul, luneta și o parte din cupola mașinii. Proprietarul a spus că nu are asigurare CASCO și va încerca să se îndrepte asupra celor care se fac vinovați pentru faptul că nu a fost  curățată zăpada de pe acoperiș.

“Am ieșit la geam și am văzut zăpada căzută de pe bloc. A căzut peste mașină, dar dacă trecea un copil? Vecinul de la ultimul etaj și-a făcut acoperișul, dar cred că nu are nici autorizație. Cred că paguba se ridică la 1.000 de euro", a spus Ionuț Luca, proprietarul mașinii avariate, care a mers și a făcut o sesizare și la Poliție.

La fața locului au fost chemați și pompierii, care au încercat să îndepărteze zăpada care a mai rămas pe bloc.

 






 

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...