Soferul de tip european, descoperit de politistii din Flamanzi

Soferul de tip european, descoperit de politistii din Flamanzi
Luni dimineta, politistii din Flamanzi au identificat un autoturism marca Audi A3 care circula nesigur pe sosea. Oprit de politisti, Mihai R., de 26 de ani, din Pitesti, i-a “lovit pe oamenii legii cu un damf de alcool.

In momentul in care acesta a fost testat, aparatul a stabilit o concentratie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru pentru care a fost condus la Spitalul Judetean Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, la verificarea numerelor de inmatriculare, care erau din Germania, politistii au aflat ca acestea erau expirate din data de 12.06.2008. Pentru a face tabloul complet, tanarul le-a spus politistilor ca poseda permis de conducere categoria B, eliberat de autoritatile spaniole in anul 2004, pe care l-a uitat la domiciliu sau din Pitesti.

In urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca nu figureaza in evidentele Politiei romane cu permis de conducere de nici o categorie.

“In cauza se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de punere in circulatie si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, conducere fara permis si cu alcoolemie peste limita legala, a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IJP Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
121

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
84

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
79

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...