Șoferul care a produs accidentul cu victimă, de la Concești, era beat

Polițiștii botoșăneni au demarat cercetări pentru comiterea a două infracțiuni la regimul rutier.

Accidentul rutier care a avut loc, duminică după-amiază, pe raza localității Movileni, din comuna Concești, s-a soldat cu avarierea autoturismului și vătămarea corporală a pasagerului din dreapta față, în vârstă de 52 de ani. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, șoferul, în vârstă de 40 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Reamintim faptul că, mașina în care se aflau cei doi bărbați s-a răsturnat în decor, iar pasagerul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că autoturismul era răsturnat pe o parte și toate persoanele erau ieșite din interior.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...