Şoferiţă fără permis: Le-a spus poliţiştilor ca are permis de conducere emis in Italia, dar că l-a uitat acasă!

O botoşăneancă de 29 de ani este cercetată pentru conducere fără permis, după ce la un control a spus ca deţine acte emise de autorităţile italiene, fără să dovedească acest lucru.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Poliţie Rutieră Flămînzi s-au sesizat din oficiu, pe 3 ianuarie, cu privire la faptul că M. Alina-Marcela, de 29 ani, din municipiul Botoșani, a condus un autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

În fapt, la data de 14 decembrie 2011, în jurul orei 13.00, aceasta a fost depistată conducând un autoturism pe DE 58, în oraşul Flămînzi, iar la solicitarea documentelor personale, a declarat verbal că deține permis de conducere categoria B, emis de autoritățile italiene, dar că nu are documentul asupra sa.

Pentru situaţia de fapt constatată în trafic, tânăra a fost sancţionată contravențional, fiind invitată ulterior la sediul Poliţiei oraşului Flămînzi, pentru a prezenta permisul de conducere, obligaţie pe care nu a îndeplinit-o.

Întrucât, din verificările ulterioare, poliţiştii au stabilit că M. Alina-Marcela nu deţine permis de conducere, în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de către aceasta a infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut în fața clujenilor: ”Asta le-am reproșat la pauză!” (Galerie foto)

astăzi, 21:07

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 4 prin Bodișteanu, însă cele două formații au intrat la egalitate la cabine, în urma reușitei lui Cristea. Miranyan, în minutul ...

Garda de Mediu: Amenzi usturătoare pentru botoșănenii care incendiază deșeurile! (foto)

astăzi, 20:15

Este vorba despre alte tipuri de deșeuri decât cele menajere, care nu au fost preluate de operatorul de salubrizare. Producătorii de deşeuri şi deţinătorii de deşeuri (persoane fizice ...

Lucrări de reabilitare a drumurilor locale, desfășurate cu succes într-o comună din Botoșani!

astăzi, 19:30

Procesul de modernizare și dezvoltare înaintează cu pași repezi în comuna Prăjeni. Proiectul de modernizare demarat în vara acestui an este de natură a asigura accesul facil și...