Soferita de 19 ani, beata la volan!

Soferita de 19 ani, beata la volan!
A chefuit toată noaptea, apoi s-a urcat la volan! Tânăra de 19 ani, din Botoşani, a avut ghinion, ea fiind repede prinsă de oamenii legii! Poliţiştii au avut de a face, în ultimele zile, cu numeroşi conducători auto care au sfidat legea şi au urcat la volan dupa ce au consumat alcool, punând astfel în pericol viaţa participanţilor la trafic.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 07.30, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, autoturismul marca Opel Vectra condus de M. Claudia-Elena, de 19 ani, din municipiu.

Întrucât conducătoarea auto emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost condusă la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Nu este singurul caz înregistrat de poliţiştii botoşăneni în zilele de sărbătoare legate de cinstirea Sfantului Gheorghe.  

În ziua de 24.04.2010,  în jurul orei 23.30, poliţiştii din comuna Stăuceni au depistat în trafic, pe D.N. 29 D, în satul Victoria, autoturismul marca Opel Vectra condus de  P.Mihai, de 49 de ani, din municipiul Botoşani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat  cu  aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

Dupa 24 de ore, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au depistat în trafic, pe strada Marchian din municipiul Botoşani, autoturismul marca Opel Vectra la volanul căruia se afla P. Maricel, de 42 de ani, din municipiu. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi noapte, poliţiştii din comuna Mihai Eminescu au identificat în trafic, pe D.C. 61, în localitatea Cătămărăşti-Vale, autoturismul marca Dacia 1310 condus de P. Florentin-Cristian, de 29 de ani, din satul Cătămărăşti-Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat  probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorii în cauză auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

George Enescu, ultima dorință scrisă în Testament: ”Înmormântarea mea să fie cât mai simplă, să se dea cât mai multe pomeni şi daruri!”

astăzi, 09:49
1

George Enescu s-a născut în data de 19 august 1881 în Liveni-Vârnav din Botoşani. Provenea din familie de preoţi, atât pe linie maternă, cât şi pe linie paternă....

Panică în spitale. Documentul pe care medicii au trebuit să-l semneze, în contextul războiului din Ucraina

astăzi, 09:34
77

Medicii sunt ținuți sub evidență, în contextul războiului din Ucraina, stat pe care Guvernul de la București îl sprijină militar, financiar și umanitar.Unul dintre medicii viza...

Se deschide competiția pentru Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 08:58
20

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și Gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...