Raniti in masina unui sofer inconstient!

Raniti in masina unui sofer inconstient!
Alcoolul şi viteza la volan au condus la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei femei şi a unui copil de doar 6 ani! Şoferul inconştient a scăpat fără nicio zgârietură, dar a rămas fără permis de conducere şi se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Duminică seara, în jurul orei 22.45, poliţiştii din oraşul Săveni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe D.J. 282, în comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Primele verificări efectuate la faţa locului de către poliţişti au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Vento pe D.J. 282, pe relaţia Săveni-Coţuşca, A. Ovidiu, de 34 de ani, din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a Mihaelei B., de 36 de ani, din comuna Coţuşca, judeţul Botoşani, precum şi a minorului A. C., de 6 ani, ambii pasageri pe bancheta din spate a autoturismului.

Cei doi pasageri au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Săveni, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior B. Mihaela fiind transferată şi internată la Spitalul Judeţean Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul orăşenesc Săveni unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Faţă de A. Ovidiu se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând să fie soluţionată procedural. De asemenea, faţă de conducătorul auto s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere, eliberându-i-se dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna din Botoșani cu un singur candidat pentru funcţia de primar: "Probabil asta i-a descurajat pe alţii!"

astăzi, 07:30
141

Este vorba despre comuna Hăneşti, acolo unde actualul primar, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Primarul în exerciţiu va...

A plecat la petrecere în prima zi de Paști și de atunci nu se mai știe nimic de ea! (Foto)

astăzi, 07:08
262

Tudosa Andreea Maria s-a născut în Spania, dar domiciliază în Bajura, județul Botoșani.Andreea Maria are 160 cm, greutate 50 kg, tipul atletic.”Pe 5 mai 2024, a pleca...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Proroc Isaia; Sfântul Mucenic Hristofor

astăzi, 06:48
36

Sfântul Proroc Isaia a fost cel dintâi dintre marii Proroci ai Vechiului Testament. El a trăit pe vremea regilor Ahaz (735-715 î.Hr.) şi Ezechia (715-687 î.Hr.), cu mai mult ...