Șoferiță condamnată definitiv după ce a provocat un accident mortal!

Șoferiță condamnată definitiv după ce a provocat un accident mortal!
O tânără din Botoșani care a provocat un accident de circulație în urma căruia o fată de 18 ani și-a pierdut viața a fost condamnată, definitiv, de magistrații Curții de Apel Suceava.

Ana Ciuclea a primit o pedeapsă de un an de închisoare suspendare, cu un termen de încercare de trei ani. Sentința a fost dată inițial de Judecătoria Botoșani, dar șoferița a făcut apel. Acțiunea sa a fost însă respinsă de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava, care au menținut pedeapsa dată de magistrații botoșăneni.

Accidentul a avut loc în noiembrie 2012, la Zăicești.

Ana Ciuclea, aflata la volanul unui autoturism Opel Astra, se indrepta catre Botosani. La un moment dat, in padure la Zaicesti, o masina a oprit pentru a lua patru persoane la ocazie. O alta masina, care era in spatele acesteia, a franat brusc, iar soferita, pentru a evita sa intre in masina din fata, a tras de volan dreapta si a iesit in decor, izbindu-se intr-un copac.

Doua persoane, Alexandra A. de 18 ani, si Lucica N., de 61 de ani, dintre cele patru care erau la ocazie, au fost ranite.   In masina care s-a izbit in copac, alaturi de conducatoarea auto se mai aflau sotul ei si copilasul lor de un an si 2 luni, care din fericire nu au fost raniti, copilul fiind in scaunul special.

Cele patru persoane care se aflau la ocazie fusesera la cules ciuperci in padure si intentionau sa se intoarca acasa, la Botosani.  

Fata de 18 ani a murit la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
5

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
18

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
111

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...