Soferita cercetata pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului!

Soferita cercetata pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului!

   Arhiva

O şoferiţă este cercetată pentru ca, deşi a accidentat o femeie, a părăsit locul faptei după ce s-a asigurat că starea victimei este buna, fără să mai anunţe Poliţia. Cu toate acestea, la două ore după producerea accidentului rutier, femeia lovită de maşină s-a prezentat la spital, ea rămânând internată pentru investigaţii amănunţite.

În seara de 03.03.2010, în jurul orei 20.00, poliţiştii din comuna Gorbăneşti au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, Ş. Elisabeta, de 64 de ani, din satul Bătrîneşti, comuna Gorbăneşti, a fost victima unui accident de circulaţie produs pe DC 28, pe raza localitaţii de domiciliu.

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în ziua de 03.03.2010, în jurul orei 18.00, P. Simona, de 31 de ani, din satul Bătrîneşti, comuna Gorbăneşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism marca Dacia pe DC 28, în localitatea Bătrîneşti, efectuând o manevră de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător, împrejurare în care o acroşează cu partea stânga spate a autoturismului pe Ş. Elisabeta, care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis. După producerea evenimentului, P. Simona a purtat o discuţie cu Ş. Elisabeta, ocazie cu care aceasta i-a relatat faptul că nu a suferit vătămări corporale, după care atât conducătoarea auto cât şi victima şi-au continuat drumul fără să anunţe organele de poliţie despre producerea accidentului", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Ş. Elisabeta, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani după aproximativ 2 ore de la producerea evenimentului, rămânînd internată pentru investigaţii medicale amănunţite.

În cauză se efectuează cercetări faţă de P.Simona sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
322

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
458

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
588

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...