Şoferie la Darabani: Atenţie, iese Dorel din ogradă!

Şoferie la Darabani: Atenţie, iese Dorel din ogradă!

   arhiva

Un dărăbănean a reuşit isprava vieţii lui, dar acum va da socoteală în faţa oamenilor legii. El s-a urcat la volan, deşi nu avea permis de conducere. Nici bine nu a ieşit din curte, că maşina s-a izbit într-un gard, apoi într-un imobil.

Marţi, în jurul orei 10.15, M. D., de 51 de ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, persoană care nu deține permis de conducere, a pătruns pe strada Câmpeni din localitate, ieşind din curtea locuinţei sale la volanul unui autoturism.

În împrejurările arătate, vehiculul condus de M.D. s-a izbit în gardul unui imobil, apoi în peretele unei anexe a acestuia.
              
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și respectiv recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
              
În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, exemplu de bune practici la nivel european! (foto)

astăzi, 11:18

Botoșani a fost singurul județ din Moldova care a avut reprezentare la nivel de Consiliu Județean și care a prezentat două modele de bune practici în cadrul celui mai important eveniment eu...

ANM: Cod galben de ploi și vânt la Botoșani!

astăzi, 09:03

Această avertizare, dar și o informare de ploi sunt valabile până la noapte.  Din această dimineață până la noapte, în 14 județe este valabilă o avertizare cod galbe...

Calendar ortodox,12 octombrie: Sf. Mc. Prov, Tarah şi Andronic; Sf. Ier. Cosma, Episcopul Maiumei

astăzi, 08:05

Tarah era bătrân, roman cu neamul şi avea slujba de ostaş. Prov era din Tracia, iar Andronic era din Efes, scrie ziarullumina.ro. Pentru credinţa lor au fost cumplit chinuiţi, tăvăliţ...