Șoferi lăsați fără permis, după ce au fost prinși conducând cu viteză peste limita legală

În ultimele 24 de ore, polițiști botoșăneni au intervenit la 51 de evenimente, dintre care, 46 semnalate prin apel 112, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Dintre apelurile efectuate la numărul de urgență 112, 6 au fost nejustificate, apelanții fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei.

Pe raza întregului județ, au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reținute 20 de permise de conducere, 16 dintre acestea fiind reținute ca urmare a depășirii vitezei legale, pe sectorul de drum pe care au fost constatate, cea mai mare viteză înregistrată fiind de 123 km/h.

„Totodată, polițiștii au fost sesizați cu privire la săvârșirea a 20 de infracțiuni, fiind demarate cercetări pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor care se impun”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

astăzi, 14:18

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

astăzi, 13:08

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

astăzi, 12:50

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...