Polițiștii botoșăneni i-au întocmit dosar penal unui tânăr din Bistrița Năsăud, după ce a fost prins beat și făcând drifturi

La data de 19 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul Rutier au observat pe Calea Națională, din municipiul Botoșani, un autoturism, al cărui conducător auto avea un comportament agresiv în trafic, constând în aceea că efectua derapaje controlate ale autovehiculului, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii au procedat la oprirea autoturismului respectiv, fiind stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, din județul Bistrița Năsăud.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, totodată, conducătorul auto fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, pentru realizarea de derapaje controlate”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

astăzi, 14:18

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

astăzi, 13:08

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

astăzi, 12:50

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...