Șoferi inconștienți, trași pe dreapta de polițiști!

Trei șoferi din Botoșani s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști conducând sub influența băutuilor alcoolice.

La data de 16 august .a.c., în jurul orei 01.40, J. B. de 24 ani, din localitatea Mitoc, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 24C, în localitatea de domiciliu.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, în jurul orei 17.15, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Naţionala din municipiul Botoşani, Z. V. de 61 ani, din municipiul București.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de 16/17.08.2015, în jurul orei 01.40, C. L. de 29 ani, din comuna Nicşeni, judeţul Botoşani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Aprodu Purice din municipiul Botoşani.

Bărbatul avea o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Doi consilieri au fost eliminați de pe listele partidului!

astăzi, 17:15

Cel puțin asta a decis și instanța de judecată prin Ordonanță Președințială. Concret, Matei Constantin și Hiliuță Mihai au fost radiați din calitatea de membru PNL de către Biroul Pol...

Revolver găsit de polițiștii de frontieră botoșăneni în bagajul unui ucrainean!

astăzi, 16:36

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au depistat un cetăţean ucrainean care a încercat să introducă în țară un revolver, fără doc...

Caz revoltător: Un tânăr din Botoșani, cu arsuri grave, a fost refuzat de marile spitale din țară!

astăzi, 15:08

Tânărul a ajuns în stare critică după un accident casnic, în urma căruia a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. În prezent, el este la Spitalul Județean de Urgen...