Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Dorohoi au oprit  joi, 25 iulie 2024, pentru control, pe drumul județean DJ 298 din comuna Cordăreni, o autoutilitară condusă de un bărbat  de 31 de ani  din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenena, materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Dorohoi au oprit pentru control  pe drumul județean DJ 298  din comuna George Enescu, o autoutilitară condusă de un bărbat  de 32 de ani, din județul Suceava, cu un transport de lemne.

Polițiștii au constatat, în urma verificărilor,  că șoferul nu deține documente legale pentru cantitatea de 3  metri din lemnele transportate. Și în acest caz, șoferul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...