Șofer rănit după ce a rupt un indicator rutier și a ajuns într-un copac, pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO
ACCIDENT!

Șofer rănit după ce a rupt un indicator rutier și a ajuns într-un copac, pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO
Un bărbat a fost rănit, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului Botoșani-Suceava.

Șoferul, aflat la volanul un VW Golf, se deplasa dinspre Baisa către Botoșani iar la intersecția cu drumul care duce la Mănăstirea Doamnei a acroșat un VW Passat care voia să intre pe european.

În urma impactului, șoferul VW-ului Golf a pierdut controlul asupra volanului, a lovit parapetul metalic, a rupt un indicator rutier, după care mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit înt-un copac. Martorii la accident au sunat la 112, șoferul de pe Golf fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului a ajuns și o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU, pompierii intervenind pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Din primele cercetări făcute la fața locului, vina pentru producerea accidentului aparține șoferului VW-ului Passat care nu a acordat prioritate Golfului. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
3

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
28

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
37

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...