Sofer mincinos cercetat penal!

Prins la Botosani circulând fără permis, după un accident produs la Vaslui, a declarat că are domiciliul in Iaşi. Poliţiştii au stabilit însă că şoferul se numeşte altfel şi că este din Braşov.

În ziua de 16 noiembrie, în jurul orei 11.30, a fost depistat în trafic, pe strada Viilor din municipiul Botoşani, autoturismul marca Toyota condus de A. ANDREI – DRAGOŞ, de 27 de ani, din municipiul Braşov.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea permisul de conducere reţinut în vederea anulării dreptului de a conduce autovehicule, întrucât a fost implicat în producerea unui accident de circulaţie, în judeţul Vaslui.

Cu prilejul audierilor a declarat că se numeşte C. MARCEL–NICOLAE de 26 ani, din municipiul Iaşi, stabilindu-i-se ulterior adevărata identitate.

"Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere reţinut în vederea anulării şi fals privind identitatea, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
19

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
51

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
39

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...