Şofer cu piciorul în ghips şi cu cârjele în maşină, oprit în trafic de poliţiştii botoşăneni! Ce au descoperit oamenii legii când l-au verificat!

Şofer cu piciorul în ghips şi cu cârjele în maşină, oprit în trafic de poliţiştii botoşăneni! Ce au descoperit oamenii legii când l-au verificat!
Miercuri dimineata, in timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Grivita, din municipiul Botosani, B.B.G., de 35 de ani, din judeţul Botosani, a fost oprit in trafic de politistii rutieri.

Botosaneanul avea un picior in ghips, avand in masina si carjele. In urma verificarilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat ca barbatul era o cunostinta mai veche a oamenilor legii.
In cursul lunii noiembrie 2014, lui B.B.G. i-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile de catre Serviciul Rutier Suceava.

De asemenea, in cursul lunii decembrie 2014, a fost depistat de catre politistii din judetului Sibiu, intocmindu-i-se dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.     

Mai mult, arata un comunicat al IPJ Botosani, in ziua de 11 februarie 2015, acesta a fost iar depistat in trafic de politistii din cadrul Serviciului Rurier Suceava, intocmindu-i-se dosar penal pentru savarsirea aceleiasi infractiuni.
    
"In cauza s-au intocmit acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat. El se afla in acest moment si sub masura controlului judiciar", informeaza IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
278

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
317

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...