Șofer cu o alcoolemie de 2,40g/l, pe străzile din Botoșani!

Șofer cu o alcoolemie de 2,40g/l, pe străzile din Botoșani!
Bărbatul în vârstă de 34 de ani care în urmă cu câteva zile a făcut scandal la Unitatea de Primiri Urgențe era beat criță.

Rezultatele în urma recoltării probelor bilogice de sânge au indicat o alcolemie de 2,40 g/l alcool pur în sânge la prima probă și 2,20 g/l alcool pur în sânge la a dou probă.

Grigore H. se deplasa, pe 9 ianuarie, în jurul orei 22.00, pe Bulevard, la volanul unui VW, iar la un moment dat a intrat cu mașina într-un morman de zăpadă de pe marginea străzii.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrațiede 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, botoșăneanul fiind condus ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a i se preleva probe biologice de sânge.

Deși abia se ținea pe picioare, bărbatul a devenit extrem de recalcitrant și a început să injure medicii și oamenii legii.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi oamenilor de pază de la spital pentru a-l calma şi pentru a i se putea recolta probe de sânge.

El este cercetat acum pentru conducere sun influența băuturilor alcoolice, dar și pentru sfidarea organelor judiciare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
171

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
336

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
77

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...