Sofer cu alcoolemie de 2,55, si-a ranit copilul in accident: Politistii l-au retinut, magistratii l-au trimis acasa!

Sofer cu alcoolemie de 2,55, si-a ranit copilul in accident: Politistii l-au retinut, magistratii l-au trimis acasa!
Magistratii Judecatoriei Botosani au respins propunerea de arestare preventiva a lui Florin Lupu, dispunand cercetarea acestuia in stare de libertate.

Politistii rutieri au dispus miercuri retinerea, pentru 24 de ore, a lui Florin Lupu, soferul care a produs, sambata, un accident la iesirea din localitatea Zaicesti. In urma analizelor de sange a rezultat ca soferul avea o alcoolemie de 2,55 grame/litru, rezultatul primei probe, si 2,35 grame/litru la a doua proba, alcool pur in sange.

Accidentul a socat mai ales prin faptul ca soferul si-a fortat fiul de 12 ani sa urce in masina, dupa ce minorul, constient de starea avanasata de ebrietate a tatalui sau, i-ar fi ascuns acestuia cheile de la masina.

Florin Lupu este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către un conducător auto care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
440

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
609

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
705

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...