Şofer condamnat după ce a fost implicat într-un accident mortal!

Şofer condamnat după ce a fost implicat într-un accident mortal!
Un bărbat din judeţul Botoşani care în urmă cu aproape patru ani a fost implicat într-un accident mortal pe raza localităţii Rădeni, din comunca Frumuşica, a fost condamant, vineri, de judecătorii Judecătoriei Botoşani.

Costel Creţu, de 51 de ani, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de cinci ani. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Accidentul a avut loc în data de 30 noiembrie 2011. Un bărbat în vârstă de 32 de ani, Radu Cataranciuc, care lucra ca agent de vânzări, se deplasa spre Botoşani la volanul unui Renault.

Pe raza localităţii Rădeni, autoturismul s-a izbit violent intr-un buldoexcavator care stationa pe marginea drumului. Impactul a fost atat de puternic, incat autoturismul a fost serios avariat, iar buldoexcavatorul a fost proiectat intr-un sant. Tânărul aflat la volanul Renault-ului a murit în drum spre spital.

Cercetările efectuate de poliţişti au scos la iveală că buldoexcavatorul era cu roţile din stânga pe şosea, triplele de pe spate erau sparte, iar becurile lipseau.

Şoferul care a murit era căsătorit şi avea doi copii.

Instanţa a dispus disjungerea cauzei cu privire la pretenţiile civile formulate de rudele victimei, daunele urmând să fie  plătite de Primăria Frumuşica căreia îi aparţinea buldoexcavatorul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
38

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...