Societatea Parc Industrial va fi DIZOLVATĂ!

Societatea Parc Industrial va fi DIZOLVATĂ!
Încă un eşec înregistrat de o societate din subordinea Consiliului Judeţean! După dizolvarea societăţii EcoSal a venit şi rândul societăţii Parc Industrial să treacă prin acelaşi proces.

În cadrul şedinţei de joi de Consiliu Judeţean consilierii i-au acordat un mandat special administratorului public al judeţului, Radu Judele, pentru a vota şi a semna în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Parc Industrial în ceea ce priveşte realizarea procesului de dizolvare şi lichidare a acestei societăţi.

La această dată, ca urmare a depunerii demisiilor de către toate organele de conducere, respcetiv membri ai Consiliului de Administraţie şi directori executivi, societatea nu mai desfăşoară nicio activitate.

Singura sursă de venit a acestei societăţi era constituită din contractele de închiriere cu producătorii din piaţa agroalimentară de la Mall, dar aceasta a fost închisă de luni bune.

Cât priveşte discuţiile referitoare la parcul industrial de la Bucecea, reprezentanţii Consiliului Judeţean susţin că “nu a fost identificat un portofoliu de rezidenţi, respectiv societăţi comerciale, organisme neguvernamentale, instituţii de cercetare ori altele asemeena, interesate să-şi desfăşoarea activitatea în cadrul SC Parc Industrial".

În vederea obţinerii titlului de parc industrial ar mai trebui angajate cheltuieli legate de efectuarea unui studiu de fezabilitate, cheltuieli care ar trebui să fie suportate din capitalul social, capital social ce ar necesita o majorare prin aportul acţionarilor. 

 

Spune-ne opinia ta