Social-democratii au parasit sala de sedinte a Consiliului Local! Vezi cine i-a suparat!

Social-democratii au parasit sala de sedinte a Consiliului Local! Vezi cine i-a suparat!
Cei şapte consilieri locali ai PSD au părăsit sala de şedinţe a Consiliului Local după un schimb de replici între preşedintele de şedinţă, Gheorghe Iavorenciuc şi Aura Simion.

  Iavoreniuc a anunţat că se reia procedura de vot de revocarea a Hotărârii de Consiliul Local privind schimbarea din funcţie a viceprimarului Cosmin Andrei, dar Aura Simion i-a spus că vrea să intervină.


Gheorghe Iavoreniuc i-a spus acesteia: “Vă rog, trebuie să fac preambulul şi după ce mă termin eu...".

“Şi vă ţine mult?", a fost replica Aurei Simion.

“Depinde de culoarea părului", a replicat la rândul său Iavorenciuc.  Schimbul de replici dintre cei doi a stârnit hohote de râs în sală.

“Eu ma retrag pentru ca nu pot accepta un asemenea comportament", a spus Mihaela Huncă care s-a ridicat şi a părăsit sala de şedinţe, fiind urmată de ceilalţi colegi din PSD, retrăgându-se cu toţii în biroul primarului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
49

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
109

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...