PSD-iştii acuzaţi că vandalizează afişele electorale

PSD-iştii acuzaţi că vandalizează afişele electorale
  Lupta PSD în campania electorală se dă împotriva județului Botoșani și a botoșănenilor! Partidul Social Democrat Botoșani, fără candidat eligibil pe lista la europarlamentare, face tot posibilul să saboteze șansele ca Mihai Țurcanu, candidatul PNL la Parlamentul European, să obțină mandatul în premieră pentru județul Botoșani!

 Este o șansă unică pentru Botoșani să trimită un specialist în agricultură și zootehnie, care să se lupte pentru bunăstarea județului. Doar că, este evident, pe social-democrați nu-i interesează deloc binele locuitorilor acestui județ! Altfel nu se justifică gestul la limita penalului pe care l-au făcut duminică noapte!

Este inadmisibil și cerem autorităților și cetățenilor să sancționeze manevra Partidului Social Democrat! După ce Biroul Electoral Central a interzis afișarea de materiale electorale cu sigla USL, PSD continuă practicile meschine și duce campania electorală într-o zonă inacceptabilă, penală.

Cerem public Partidului Social Democrat să înceteze cu vandalizarea afișajului și cu calomnia la adresa Partidului Național Liberal!

Desigur, respectul este o noțiune greu de înțeles de către un partid precum PSD, care încalcă frecvent legea și recurge la orice mijloace doar ca să atace un alt competitor electoral!

În acest fel, PSD demonstrează încă o dată că nu resprectă nici cetățenii din Botoșani, cetățeni în care ne punem toată încredere că îi vor sancționa la vot, duminică, pe 25 mai. Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
39

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...