SOCI 2014: Inca o sportiva abandoneaza Romania: Nu mai pot! Voi reprezenta Ungaria!

SOCI 2014: Inca o sportiva abandoneaza Romania: Nu mai pot! Voi reprezenta Ungaria!
Sportul romanesc se pregateste de un exod. Sportivii sunt nemultumiti de conditiile pe care le au in Romania si tot mai multi incep sa aleaga Ungaria.

Cazul schioarei Edit Miklos care reprezinta Ungaria la Jocurile Olimpice este doar un inceput! Patinatoarea Tunde Balasz a anuntat ca nu va mai concura pentru Romania, ci pentru Ungaria, informeaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

"Nu mai pot face performanta fara conditii. Am vorbit deja cu federatia de la Budapesta. Voi reprezenta Ungaria", a declarat sportiva in varsta de 19 ani.

Tunde Balasz este considerata cea mai promitatoare patinatoare a Romaniei, avand in palmares sapte titluri ale Romaniei la juniori in diferite probe de short track.

Sportiva in varsta de 19 ani a anuntat ca si alti colegi de la Miercurcea Ciuc intentioneaza sa reprezinte Ungaria in detrimentul Romaniei.

De la 1 ianuarie, Romania l-a pierdut si pe patinatorul Catalin Dumitrescu, dupa ce acesta a ales Germania.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
15

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
32

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
386

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...