SOC in Liga 1: Petrolul a depus cererea de intrare în insolvenţă! FC Botosani cu sanse mari sa joace in Europa!

CFR Cluj a fost depunctată acum două zile cu 24 de puncte după ce a intrat în insolvenţă şi a ajuns pe ultimul loc. Acum, şi Petrolul îi calcă pe urme.

Formaţia de pe locul 3 (pînă cînd se va soluţiona situaţia lui CFR Cluj) a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă, anunţă stiridesport.ro.

În acest caz, dacă cererea va fi acceptată, Petrolul nu va mai avea dreptul de a juca în cupele europene în sezonul viitor, intrînd în aceeaşi situaţie în care se află deja Braşov, Dinamo, Rapid, Oţelul şi U Cluj.

Steaua, Astra, Targu Mures, Craiova si Botosani sunt singurele echipe care pot evolua in cupele europene, dintre cele clasate in primele 8 locuri din Liga 1.

Este destul de bizară această decizie avînd în vedere că directorul general al clubului, Andi Crîngu, anunţa în zilele trecute că nu se pune problema intrării în faliment a clubului.

"Nu vom intra în faliment. Vom primi bani din drepturile TV şi deficitul va fi de aproximativ trei milioane de euro. Nu putem vorbi de faliment, ci de o eventuală vînzare. Petrolul este de vînzare, ca orice alt club din lume", declara Crîngu, într-un interviu acordat în GSP.ro.

După arestarea finanţatorului Dan Capră, prahovenii s-au confruntat cu mari probleme financiare, iar o parte dintre jucătorii importanţi ai echipei deja au părăsit clubul în această iarnă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni în sărbătoare: Câinele Dop urmează să împlinească patru ani! (foto)

astăzi, 14:25

În mai puțin de două luni de zile, câinele de serviciu Dop va împlini vârsta de patru ani. Duminică dimineață a participat împreună cu conductorul său, plutonie...

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...