Soartă CUMPLITĂ pentru o familie întreagă!

Soartă CUMPLITĂ pentru o familie întreagă!
Un blestem cumplit pare că s-a abătut asupra unei familii din România! Mama, tatăl şi fiica de 15 ani au murit unul după altul în doar câţiva ani.

Soară cumplită pentru o familie din Argeş! Prima a fost femeia care a încetat din viaţă în urmă cu patru ani din cauza cancerului. În decembrie 2013, toată presa anunţa sfârşitul tragic al fiicei ei, o adolescentă de 15 ani găsită moartă în apartament lângă mama vitregă care avea venele tăiate. La început s-a crezut că fata a fost ucisă de femeie, însă necropsia a dovedit că ea murise din cauza unei hemoragii puternice provocată de o sarcină extrauterină. În realitate, mama vitregă a vrut să îşi ia zilele de groază că adolescenta s-a prapădit.

Acum viaţa părea să-şi urmeze cursul ei. Tatăl fetei încerca să meargă mai departe alături de altă femeie şi peste o săptămâna era stabilită şi nunta lor. Din păcate, blestemul a lovit din nou şi bărbatul şi-a găsit luni după-amiaza sfârşitul pe litoral.

Tragedia s-a întâmplat în dreptul plajei din Eforie Nord.

Au mers împreună cu el în larg logodnica sa şi băiatul acesteia în vârstă de 13 ani. La un moment dat, turiştii aflaţi încă pe plajă au auzit strigăte disperate de ajutor.

"Au strigat după ajutor, el îi ţinea pe ei la suprafaţă, când am ajuns eu să-i scot striga: luaţi copilul, luaţi copilul. Toată lumea se uita de pe margine, nu a sărit nimeni, dacă săreau îl salvam, oamenii stau şi se uită", a povestit Vasile Dinescu, salvator pentru stirileprtv.ro.

Un angajat al unei terase din apropiere n-a stat pe gânduri şi a sărit în apă. A reuşit să salveze doar femeia şi copilul. La faţa locului a ajuns şi un echipaj SMURD, dar încercările de a-l salva au fost zadarnice.

Nimeni nu se gandea la o tragedie, mai ales ca era un foarte bun inotator, iar luni nu era arborat niciun steag rosu, scrie Realitatea.net.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
338

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...