Slogan inedit al unui candidat la Primăria Botoșani, care promite că va duce municipiul în “impas” FOTO

Slogan inedit al unui candidat la Primăria Botoșani, care promite că va duce municipiul în “impas” FOTO
A vrut să fie primul care își depune candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Biroul Electoral de Circumscripție.

Florin Zberea, zis Carai, care face parte din comunitatea romă, s-a prezentat miercuri dimineață la Biroul Electoral cu câteva zeci de minute înainte de a începe programul, nerăbdător să își înregistreze candidatura ca independent.

Spune că a vrut să fie primul care se înscrie, pentru că “oamenii nerăbdători" din municipiu l-au trimis. Și-a ales și un slogan pentru campania electorală “Votați un om negru ca să aveți o viață roz".

“Oamenii sunt deja plictisiți de partide și de atâta, cum să spun ca să înțelegeți, de atâta amărăciune, necăjeală, care este în Botoșani și câte probleme există. Numai eu pot să îl aduc într-un impas mai bun. Trebuie să le creez botoșănenilor în primul rând locuri de muncă, apoi pentru tineret apartamente sociale, nu proprietate personală, și am proiecte pe bază se sport și sper să mă înțeleagă cetățenii că e o fericire mare pentru mine și pentru ei. Trebuie să fii mentor, să știi ce vrei să faci. Eu am nouă clase dintre care pot și am spus de un an de zile, că pot combate om cu două facultate", a spus Florin Zberea.

Acesta a strâns 1.028 de semnături se susținere, dar nu a reușit să își înregistreze miercuri candidatura pentru că dosarul său era imcomplet. A promis că va reveni, pentru că nu vrea să reteze șansa de a candida la Primăria Botoșani.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
167

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
172

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
252

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...