Situaţie incredibilă! TOŢI consilierii locali ai opoziţiei s-au învoit de la şedinţa extraordinară!

Situaţie incredibilă! TOŢI consilierii locali ai opoziţiei s-au învoit de la şedinţa extraordinară!
Şedinţa extraordinară de Consiliu Local, ce trebuia să aibă loc vineri, a fost amânată din lipsă de cvorum. Dintre cei 23 de consilieri locali, 15, respectiv cei de la PDL, PNL, unul de la PP-DD (Marius Cristescu), de la PC, PNŢCD şi PER au trimis cereri de învoire. 

"În afară de consilierii PSD toţi ceilalţi s-au învoit, au diverse programe, diverse motive. Nu este cvorum şi atunci amânăm pentru săptămâna viitoare. Eu iau de bună credinţă această lipsă de la şedinţă a consilierilor ţinând cont că e 8 martie şi mă gândesc că deodată toţi consilierii se ocupă de această zi. Mă gândesc că poate pleacă de vineri, dar pe mine normal că mă supără asemenea situaţie. Consilierii locali ar trebui să ştie că există o limită până la care pot merge, inclusiv în legislaţie este foarte clar stabilit, nu pot să o întindă la nesfârşit", a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare erau trei proiecte de hotărâre privind rectificarea bugetului local, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru nocturna de la Stadion şi un proiect de hotărâre privind spaţiile din Centrul Vechi.

Şedinţa a fost reprogramată pentru ziua de 12 martie. Pentru a fi cvorum trebuie să fie prezenţi 12 consilieri municipali.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
22

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
124

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
160

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...