Sindicatele din invatamantul botosanean isi ajuta membrii afectati de inundatii!

Sindicatele din invatamantul botosanean isi ajuta membrii afectati de inundatii!

 MARIA TIPRIGAN  

Atat Liga Sindicatelor din Invatamant, cat si Sindicatul Invatamantului Preuniversitar, strang ajutoare si sume de bani pentru a veni in sprijinul membrilor de sindicat afectati de inundatiile din ultima perioada.

Reprezentantii LSI au spus ca nu se stie numarul exact al membrilor de sindicat afectati de ape, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa mearga la Dorohoi, pentru a vedea situatia colegilor de acolo, dar cert este ca fiecare membru care are casa afectata de inundatii va primi sume intre 1.000 si 1.500 lei.

"Mergem sa ajutam in special membrii nostri de sindicat, care vor fi ajutati si cu bani si cu bunuri, sunt printre ei si care au ramas fara casa. Actiuni de acest gen vor avea loc si din partea colegilor nostri din tara. Oamenii vor primi ntre 1.000 si 1.500 lei, depinde de situatie", a spus Liviu Axinte, presedintele LSI Botosani.

Sindicatul Invatamantului Preuniversitar va ajuta 11 membri de sindicat, toti din municipiul Dorohoi. Maria Tiprigan a spus ca suma totala a donatiilor primite s-a rotunjit la 165 de milioane lei vechi, bani ce vor fi impartiti in mod egal celor 11 membri SIP.

"Banii pe care i-am strans vor ajunge direct in buzunarele oamenilor sinistrati. Intentionam vineri sa ne deplasam la Dorohoi sa impartim ajutoarele de la membrii nostri de sindicat si banii. Banii vor fi acordati in mod egal membrilor nostri de sindicat afectati de inundatii", a declarat Maria Tiprigan, presedintele SIP Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
16

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
36

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
88

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...