Si-a reclamat partenerii pentru ca, dupa consumarea actelor sexuale, acestia nu i-au acordat atentia cuvenita!

Si-a reclamat partenerii pentru ca, dupa consumarea actelor sexuale, acestia nu i-au acordat atentia cuvenita!
Noapte agitata pentru o adolescenta de 17 ani, finalizata cu o reclamatie pentru viol! Cand cercetarile au scos la iveala faptul ca fata intretinuse relatii sexuale cu doi tineri, insa fara sa fie constransa in vreun fel, minora a motivat ca si-a acuzat de viol partenerii intrucat, dupa consumarea actelor sexuale, acestia nu i-au acordat atentia cuvenita.

Sesizarea a fost facuta duminica dimineata, in jurul orei 05.00, printr-un apel de urgenta, de catre o minora in varsta de 17 ani, din orasul Flaminzi.

Fata reclama ca, in noaptea de sambata spre duminica, ar fi fost violata de catre doi tineri, unul dintre acestia fiind cunoscut dupa prenumele "Adi-Ionut".

"In urma cercetarilor efectuate de catre echipa operativa constituita in cauza s-a stabilit ca cele sesizate nu se confirma, in cauza nefiind intrunite elementele constitutive ale infractiunii de viol", precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

Persoanele reclamate au fost identificate ca fiind doi tineri de 21 si respectiv 17 ani, din localitatea Poiana, orasul Flaminzi, judetul Botosani.

Numai ca oamenii legii au aflat ca in noaptea respectiva minora a intretinut relatii sexuale cu cei doi, pe rand, fara a fi constransa in vreun fel.

Mai mult, in urma examinarii medico-legale, s-a concluzionat ca minora nu prezinta niciun fel de leziuni.

"In timpul cercetarilor, insasi minora a recunoscut ca a intretinut cu cei doi tineri relatii sexuale de buna voie, motivand ca ulterior i-a acuzat de viol intrucat dupa consumarea actelor sexuale nu i-au acordat atentia cuvenita", se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Pentru alarmarea fara motiv a organelor politiei, minora urmeaza a fi sanctionata contraventional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
14

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
51

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
52

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...