Neatentia la volan a unui botosanean a dus o fetita pe patul de spital!

Neatentia la volan a unui botosanean a dus o fetita pe patul de spital!
O fetita in varsta de 8 ani a ajuns la spital din cauza unui sofer imprudent! Incidentul s-a petrecut duminica dimineata, in jurul orei 10.30.

R. Matei, de 36 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe D.E. 58, pe relatia Botosani-Flaminzi.
Pe raza comunei Baluseni, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers fata de un autoturism care circula in fata sa, a intrat in coliziune cu acesta in momentul in care a oprit regulamentar pentru a acorda prioritate de trecere.

"In urma impactului, o minora de 8 ani, pasagera pe bancheta din spate a autoturismului impactat, a suferit leziuni usoare, fiind transportata la Spitalul de Pediatrie Botosani pentru ingrijiri medicale de specialitate", a subliniat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Primele cercetari ale politistilor au stabilit ca niciunul dintre conducatorii auto implicati in accident nu se afla sub influenta alcoolului, accidentul fiind produs din culpa exclusiva a conducatorului auto R. Matei, care nu a pastrat distanta regulamentara in mers fata de autoturismul care circula in fata sa.

"In functie de pozitia procesuala a reprezentantilor legali ai victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor produse, cauza urmeaza a fi solutionata procedural", se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
15

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
23

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
80

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...