Şi-a omorât propria fiică, după ce femeia a încercat să aplaneze un conflict între tatăl său şi doi vecini!

Şi-a omorât propria fiică, după ce femeia a încercat să aplaneze un conflict între tatăl său şi doi vecini!
Tragedie într-un sat din judeţul Botoşani! Un scandal între vecini s-a soldat cu rănirea a două persoane şi decesul alteia, cel care si-a înjunghiat morlat propria fiică fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Miercuri, la ora 17.30, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă despre faptul că în satul Lunca are loc un scandal între membrii familiilor I. Ionel şi M. Petru. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii au constatat că M. Petru, de 61 de ani, şi fiul său, M. Vasile, de 32 de ani, erau injunghiaţi în zona abdomenului, iar I. Mihaela, de 23 de ani, era de asemenea înjunghiată în zona spatelui. Totodată, la faţa locului a fost identificat şi imobilizat I. Ionel, de 57 de ani, care era sub influenţa alcoolului.

A fost anuntat şi un echipaj al ambulanţei care la faţa locului a constatat decesul lui I.  Mihaela şi i-a transportat la Spitalul de urgenţe Botosani pe M. Petru şi M. Vasile Marian, pentru îngrijiri medicale.

Din primele verificări a rezultat că în cursul zilei de 28.07.2010 I. Ionel a consumat băuturi alcoolice şi a avut mai multe discuţii contradictorii pe parcursul zilei cu soţia vecinului său M. Petru.

"In momentul întoarcerii de la munca câmpului, M. Petru a luat cunoştinţă despre cele întâmplate şi a încercat să poarte o discuţie cu I. Ionel, însă acesta din urmă a devenit agresiv şi l-a înjunghiat cu un cuţit atât pe el cât şi pe fiul său, M. Vasile-Marian. In conflict a intervenit, cu intenţia de a-l aplana, şi I. Mihaela, fiica lui I. Ionel, împrejurare în care aceasta a fost înjunghiată în spate de tatăl său, decedând la scurt timp", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botoşani.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
132

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...