Și-a omorât în bătaie unchiul, pentru că i-a lovit câinele!

Și-a omorât în bătaie unchiul, pentru că i-a lovit câinele!
Crimă oribilă într-un sat din Botoșani! Un bărbat de 45 de ani a fost omorât în bătaie după ce, beat fiind, a dat un picior în câinele nepotului său.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Nichiteni, comuna Coțușa, a fost reținut, miercuri seara, pentru 24 de ore, după ce și-a bătut unchiul, în vârstă de 45 de ani, până l-a lăsat fără suflare.

Bărbatul mai în vârstă a mers, miercuri, în vizită la nepot. După ce s-au cinstit cu mai multe pahare, ambii fiind într-o avansată stare de ebrietate, au început să se certe.

La un moment dat, unchiul a dat cu piciorul în câinele pe care nepotul său îl avea în curte.

Acest lucru l-a înfuriat la culme pe tânărul de 30 de ani, care s-a năpustit asupra rudei sale și a început să o lovească cu pumnii și picioarele, după care l-a trântit pe bărbat la pământ și a continuat să îl lovească în zona coastelor.

Loviturile primite i-au fost fatale victimei, care a decedat.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Bărbatul de 30 de ani a fost reținut, urmând a fi prezentat în fața  magistraților Tribunalului Botoșani cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor calificat.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări faţă de Ionuț Bulgariu,  de 30 de ani din localitatea Nichiteni, comuna Coţuşca, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Învinuitul a fost reţinut pe timp de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, pe timp de 29 de zile", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești proaste pentru elevii de clasa a VIII - a: Broșura pentru admiterea la liceu 2024 nu poate fi publicată!

astăzi, 20:16
129

Astăzi, 13 mai, inspectoratele școlare ar trebui să publice Broșura pentru admiterea la liceu pentru anul școlar 2024-2025, care conține numărul de locuri la liceele din județ, specializările...

Program social:10.000 de vouchere de la stat vor primi femeile care vor să devină mame, dar nu pot!

astăzi, 19:15
57

Potrivit un proiect de hotărâre de Guvern pus în dezbatere publică, Ministerul Familiei va da şi în acest an echivalentul a 3.000 de euro pentru 10.000 de proceduri de fertilizare...

24 de agenți economici de la Cornișa, luați la verificat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

astăzi, 18:15
197

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisari...