Si-a izbit masina intr-un stalp de pe strada Bucovina, dupa care s-a facut nevazut!

Si-a izbit masina intr-un stalp de pe strada Bucovina, dupa care s-a facut nevazut!
Politistii de la Rutiera sunt pe urmele unui botosanean care, pe langa faptul ca si-a facut praf masina, un VW Golf, se pare ca era si baut la volan. Soferul a intrat cu autoturismul intr-un stalp, l-a abandonat acolo si s-a facut nevazut.

Accidentul a avut loc joi seara, pe strada Bucovina, din municipiul Botosani. Cel care se afla la volanul masinii, spun martorii, abia daca se mai putea tine pe picioare. El se deplasa cu masina, iar in dreptul trecerii de pietoni din fata BRD nu a mai putut stapani autoturismul si s-a izbit intr-un stalp.

Imediat dupa accident, soferul a coborat din masina si a luat-o la fuga, abandonand autoturismul.

"Dupa ce s-a izbit, s-a dat jos, a vazut ce a facut, s-a intors si a deschis portiera la masina, apoi a inchis-o si a plecat. Era beat crita. Era unul cu plete lungi. Nu a avut cine sa il opreasca. Cine statea in calea lui?", a spus unul dintre martorii accidentului.

Soferul a avut totusi grija sa-si ia actele cu el, pentru ca oamenilor legii sa le fie greu sa probeze ca se afla la volan. A lasat totusi cheia in contact.

"Am fost sesizati despre producerea unui accident soldat doar cu pagube materiale. Ajunsi la fata locului am gasit autoturismul izbit in stalp. Se pare ca soferul a parasit locul accidentului, dar nu cunoastem motivele. Are insa la dispozitie 24 de ore pentru intocmirea documentelor de constatare. Nu am gasit nici un document in masina. Urmeaza sa facem verificari pentru a vedea cine este proprietarul masinii. Din primele verificari se pare ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice", a spus agentul Bogdan Birsan, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Botosani.

Acum politistii incearca sa il identifice pe cel care se afla la volan si sa stabileasca daca era baut. Pe langa paguba creata, soferul teribilist se va alege si cu o amenda. Masina i-a fost ridicata pentru a fi examinata de criminalisti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul din Botoșani care pregătește un memorial pentru 14.000 de soldați morți în Al Doilea Război Mondial!

astăzi, 10:25
19

Protos. Siluan Antoci, starețul Mănăstirii „Înălțarea Sfintei Cruci” din localitatea nemțeană Brusturi, ne amintește faptul că lăcașul de cult a fost construit pe locul un...

Ministerul Educației a aprobat calendarul de admitere la liceu în anul școlar 2024 – 2025!

astăzi, 10:13
23

Ministerul Educației a trimis către inspectoratele școlare procedura pentru completarea fișei de înscriere la liceu în 2024, dar și calendarul înscrierii și repartizării elevi...

"Dacă Rusia câștigă în Ucraina, România trebuie să reziste cu forțe proprii câteva luni!"

astăzi, 09:57
76

Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor publică un interviu cu generalul Marius Crăciun, fostul Comandant al Forțelor pentru Operații Speciale.Tema discuției este exerci...