ALINA HOREANU: "Mi-am luat cea mai mare lectie in viata si de acum trebuie sa-mi port crucea!"

ALINA HOREANU: "Mi-am luat cea mai mare lectie in viata si de acum trebuie sa-mi port crucea!"

   www.bzi.ro

Alina Horeanu si-a sustinut ieri ultima pledoarie inainte ca judecatorii de la Curtea de Apel Iasi sa decida pedeapsa pe care urmeaza sa o primeasca pentru uciderea omul de afaeri botosanean Daniel Manas.

Chiar daca la testul poligraf a rezultat ca a mintit atunci cand a sustinut ca nu a participat la crima, ieri, Vlad Scurtu a sustinut in continuare ca Alina Horeanu a participat singura la comiterea omorului.

Alina Horeanu a fost mult mai teatrala atunci cand instanta de judecata i-a permis sa-si sustina pozitia.

"Recunosc si regret ceea ce s-a intamplat. Regret atat faptul ca l-am omorat, cat si ceea ce am facut dupa crima. Eram disperata. Am ascuns cadavrul ca eram disperata. Altfel nu-mi explic de ce am putut sa fac asa ceva. Mi-am luat cea mai mare lectie in viata si de acum trebuie sa-mi port crucea. Vreau sa fiu pedepsita pentru ceea ce am facut, nu pentru ce vor altii. Las la aprecierea instantei de judecata pedeapsa pe care urmeaza sa o primesc", a spus Alina Horeanu.

Aceasta parea resemnata la gandul ca isi va petrece mare parte din viata in spatele gratiilor.

In prima instanta, la Tribunalul Iasi, pentru uciderea lui Daniel Mancas, Alina Horeanu a primit 20 ani, iar Vlad Scurtu 23 ani de inchisoare. Pe de alta parte, magistratii i-au obligat pe cei doi sa plateasca despagubiri de aproximativ 8,8 miliarde lei vechi catre familia lui Daniel Mancas. De asemenea, vor fi nevoiti sa achite o pensie lunara de 1.000 lei catre cei doi copii ai victimei, cate 500 lei de fiecare.

La inceputul lunii ianuarie 2007, Daniel Mancas i-a marturisit lui Horeanu, cu care avea o relatie, ca este casatorit, are un copil, iar sotia lui mai asteapta un altul. Vestea a tulburat-o pe tanara studenta, care a hotarat sa se razbune. A pastrat legatura, prin telefon, cu omul de afaceri, aflandu-i noile achizitii, printre care si un autoturism Audi A4, precum si proiectele. Alina Horeanu si concubinul sau, gelos din cale afara, care vroia de mai demult sa scape de noul amant, au hotarat sa-l omoare pe Mancas si sa-i vanda masina si bunurile de valoare.

 

 

 

 


bzi.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
660

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
91

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
87

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...