Si-a gasit sfarsitul chiar sub gardul bisericii!

Si-a gasit sfarsitul chiar sub gardul bisericii!
A plecat la piata, insa i s-a facut rau si a cazut la pamant. Alexandru Tapoc, in varsta de 64 de ani, nu a mai reusit sa ajunga acasa cu cumparaturile, barbatul prabusindu-se la pamant, cel mai probabil din cauza caldurii.

Incidentul s-a petrecut in zona Piata Mare. Medicii chemati de urgenta au incercat in zadar, peste 30 de minute, toate posibilitatile de resuscitare.

"Fusese la cumparaturi in piata si a cazut jos, medicii gasindu-l in stop cardio-respirator. Din pacate, nu a mai putut si salvat", spun surse de la Ambulanta Botosani.

Chiar daca tragedia s-a petrecut langa Biserica Sfantul Gheorghe din municipiu, in jurul orei 12.00, cand enoriasii ieseau de la slujba de duminica, niciun preot nu si-a facut aparitia, desi oamenii au solicitat in repetate randuri acest lucru.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
162

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...