Și-a făcut probleme cu legea în prima zi de Paști, după ce a fost prins beat la volan

La data de 16 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au depistat un autoturism care staționa pe marginea drumului județean DJ 291, în comuna Leorda.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din orașul Ștefănești. 

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...