Si-a condus victima acasa, dupa care s-a apucat de baut!

Si-a condus victima acasa, dupa care s-a apucat de baut!
Accident reclamat la poliţie de victimă! Femeia de 48 de ani, deşi rănită, a fost "condusă" acasă chiar de către şoferul vinovat, care apoi a mers la domiciul său, unde a consumat băuturi alcoolice, fără să mai anunţe poliţia cu privire la producerea accidentului rutier.

În ziua de 4 martie, T. Maria, de 48 de ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, a sesizat poliţiştii din oraşul Flămânzi cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 10.30, a fost victima unui accident rutier.
 
Primele cercetari efectuate la faţa locului au stabilit faptul că în ziua de 04.03.2010, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Golf, proprietate personală, între localităţile Flămânzi şi Prăjeni, U. Constantin, de 55 de ani, din oraşul Flamânzi, judeţul Botoşani, a efectuat o manevră de depăşire a unui vehicul hipo, iar în timpul revenirii pe banda de mers a  pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, intrând în derapaj.

În această împrejurare, portiera dreapta spate a autoturismului s-a deschis accidental, fiind defectă, şi a proiectat-o pe partea carosabilă pe T. Maria, de 48 de ani, ocupanta locului de  pe bancheta din spate.

După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la domiciliul acesteia, după care s-a deplasat şi el la domiciliul său, unde a consumat băuturi alcoolice.

T. Maria a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, rămânând internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul punând în evidenţă o concentraţie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de U. Constantin se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de  vătămare corporală din culpă, consumul de băuturi alcoolice după producerea unui accident rutier soldat cu vătămări corporale şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehicului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
721

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
180

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...