Si-a abandonat victima pe caldaram pentru ca nu voia sa intarzie la serviciu!

Si-a abandonat victima pe caldaram pentru ca nu voia sa intarzie la serviciu!
Ieri dupa-amiaza, o batrana a fost ranita de un biciclist care, desi a observat ca victima este la pamant, si-a continuat drumul, ulterior motivand ca se grabea sa ajunga la munca!

Miercuri,  1 iulie, in jurul orei 15.30, in timp ce A. Vasile, de 47 de ani, din satul Buimaceni, comuna Albesti, judetul Botosani, se deplasa cu o bicicleta pe DJ 282, pe raza localitatii Jijia, comuna Albesti, a surprins si accidentat usor pe numita A. Zamfira, de 76 ani, care se deplasa neregulamentar, in calitate de pieton, pe partea dreapta a drumului.

"In urma impactului, victima a fost proiectata pe acostament, suferind leziuni care au impus transportarea si internarea la Spitalul Judetean Botosani. Desi biciclistul a oprit la locul accidentului si a constatat urmarile acestuia, si-a continuat deplasarea, abandonand victima fara a sesiza organele de politie sau a solicita prezenta ambulantei", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cercetarile efectuate de catre politisti au condus la depistarea cu operativitate a biciclistului, care a motivat ca nu a ramas la locul accidentului intrucat se grabea sa ajunga la locul sau de munca din comuna Todireni.

Fata de biciclist se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si parasire a locului accidentului fara incuviintarea organelor politiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
481

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
94

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
727

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...