Sfârşit cumplit! Un bătrân a murit după ce a fost ştrangulat! Suspectul a fost prins in gara!

Un bătrân din judeţul Botoşani a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr de 27 de ani, care după ce l-a lăsat fără suflare i-a furat şi banii.

Parchetul de pe lângă  Tribunalul Botoşani  efectuează  cercetări  faţă de Mihai Constantin, de  27 de ani,  din localitatea  Sarata,  comuna  Mihălăşeni, pentru săvârşirea  infracţiunii de  tâlhărie  urmată de  moartea  victimei.

Potrivit anchetatorilor, s-a  reţinut   că  în  noaptea de 15/16.02.2015,  inculpatul a pătruns  fără  drept  în  locuinţa unui consătean  în vârstă de 82  de ani, pe care  l-a  lovit  cu corpuri dure  şi  l-a  ştrangulat, sustrăgându-i  o sumă de bani şi   alte  bunuri.

În urma  leziunilor suferite, victima  a decedat,  moartea  acesteia  fiind  violentă, datorându-se  asfixiei mecanice  prin ştrangulare.

Inculpatul a fost reţinut  pe timp de 24 de ore şi urmează să fie  prezentat Tribunalului Botoşani cu propunere de  arestare  preventivă pentru 30 de zile.

El a fost prins in gara din Botosani in timp ce se pregatea sa plece cu trenul spre Constanta, acolo unde lucreaza de mai multa vreme.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean s-a îmbătat și a încercat să-și taie venele în piața din Fălticeni!

astăzi, 08:00

Printr-un apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat venele de la antebrațe în piața centrală din municipiul Fălticeni. La fața locului ...

Plăcintele de la Botoșani i-au cucerit pe bucureșteni la festivalul de produse tradiționale! (Foto)

astăzi, 07:45

Este vremea mustului servit cu plăcinte și pastramă. Iar târgurile unde oaspeții regăsesc aromele toamnei atrag tot mai mulți producători. Grătarele și cuptoarele s-au încins ...

30 septembrie pe Știri Botoșani. Gura deputatului adevăr grăiește, angajații Gărzii Financiare în preaviz și sute de credincioși l-au condus pe ultimul drum pe preotul Ionuț!

astăzi, 07:30

30 septembrie 2008 Scandal in Consiliul Judetean: Contac il acuza pe Tabuleac, pedelistii solicita demisia conducerii DJDP Consilierul judetean Cristian Achitei a cerut marti demisia conducerii ...