Serban Mihailescu, "cel mai cinstit candidat" la alegerile din 9 decembrie, sustine Campanu!

Serban Mihailescu, "cel mai cinstit candidat" la alegerile din 9 decembrie, sustine Campanu!
Serban Mihailescu, candidatul UNPR la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, pe Colegiul pentru Senat Darabani-Saveni, este vazut de presedintele UNPR Botosani, ca fiind "cel mai cinstit candidat".

Mihailescu a fost condamnat in 2011 la un an de inschisoare cu suspendare, iar mai apoi achitat, in dosarul  in  care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit nouă arme de vânătoare.
Potrivit procurorilor, în perioada 12 aprilie 2002 - 30 mai 2002, deţinând funcţia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG), Şerban Mihăilescu a primit de la Fănel Păvălache nouă arme de vânătoare, în valoare totală de 264.000.000 lei vechi, după ce, prin Ordinul nr. 352/15.10.2001, l-a numit pe acesta în funcţia de consilier. În perioada aprilie-octombrie 2002, armele au fost deţinute, fără drept, de către Mihăilescu, fiind depozitate la Vila de protocol nr. 5 din Snagov.

"Serban Mihailescu, actualul lider al grupului parlamentar al UNPR-ului din Senatul Romaniei este, din punctul meu de vedere, dar si al UNPR-ului, cel mai cinstit candidat la aceste alegeri parlamentare, la Botosani. El a fost singurul judecat si achitat, dintre candidati, pentru ca din ceilalti candidati o parte nu au fost judecati, dar tot timpul au fost suspicionati ca fac cate ceva, si sunt si candidati care din pacate au fost condamnati. Cu suspendare, dar au fost condamnati. Domnul Mihailescu a fost achitat de acuzele pentru care fusese suspicionat in ultimii sapte ani de zile", a spus Liviu Campanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
4

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...