Şerban Huidu, în comă!

Şerban Huidu, în comă!

 SERBAN HUIDU  

Unul dintre cei doi realizatori ai emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, Şerban Huidu, este în comă după ce a suferit un grav accident de schi, miercuri seară, în jurul orei 19:00. Potrivit Prima TV, starea de comă i-ar fi fost indusă de medici, pentru a facilita investigaţiile clinice.

Şerban Huidu era în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV se afla pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un copac. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor. Ceilalţi schiori au fost cei care au anunţat salvamontiştii. Din primele informaţii ale medicilor ajunşi la faţa locului, starea prezentatorului TV este critică, potrivit cancan.ro.

Huidu este internat acum la Spitalul Universitar din Innsbruck, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi. Contactată de Libertatea.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a declarat că Huidu a suferit un accident la schi, dar nu a putut da amănunte în legătură cu cât de gravă este starea de sănătate a prezentatorului: "Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi, dar nu vă pot da mai multe amănunte. În prezent, medicii investighează starea lui de sănătate".

"Starea de comă i-a fost indusă de medici pentru a putea face investigaţiile necesare", a adăugat pentru adevărul.ro, Istrate.

Ambasada României din Austria a luat legătura cu familia şi cu spitalul din Innsbruck şi va acorda asistenţa consulară necesară, a declarat pentru NewsIn Doris Mircea, director de comunicare în MAE. Oficialul MAE a subliniat că nu poate face alte comentarii referitoare la starea de sănătate a pacientului, informează NewsIn.

Şerban Sebastian Huidu are 34 de ani şi este prezentator de radio şi de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinuşă show-ul matinal de la radio Kiss FM şi emisiunea de la Prima TV, "Cronica Cârcotaşilor". Huidu este căsătorit cu Cristina şi are doi copii, unul de patru ani şi celălalt în vârstă de doi ani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
3

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
26

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
88

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...