Senzaţional: Băsescu la OTV. Cum s-au întrecut în glume preşedintele suspendat şi Dan Diaconescu

Senzaţional: Băsescu la OTV. Cum s-au întrecut în glume preşedintele suspendat şi Dan Diaconescu
Întâlnirea a fost catalogată de către Băsescu drept una: "ca-ntre noi, preşedinţii... niciunul adevărat... eu suspendat... tu încă n-ai ajuns...". Traian Băsescu a avut joi seara un schimb de replici cu patronul OTV, Dan Diaconescu, glumind pe seama statutului de preşedinte suspendat, a posibilei reduceri cu 25% a mandatului prezidenţial şi a trecutului său.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a fost prezent joi seară la OTV, unde a glumit împreună cu patronul televiziunii, Dan Diaconescu.

Întâlnirea a fost catalogată de către Băsescu drept una: "ca-ntre noi, preşedinţii... niciunul adevărat... eu suspendat... tu încă n-ai ajuns...".

"Domnule Traian Băsescu, de ce m-aţi arestat?", l-a întrebat Diaconescu pe preşedintele suspendat.

"Sincer să fiu, n-am avut nicio contribuţie, dar dacă ţii neapărat, pot să am la următoarea arestare. Dacă mai vrei câteva procente, mă suni la Cotroceni şi mai punem de-o arestare sunt convins că de la aia ai început să creşti în sondaje", a fost replica lui Băsescu.

Diaconescu a făcut trimitere şi la trecutul lui Băsescu: "Secretar de stat vă puneau fără să fiţi fesenist? Păi de ce nu m-au pus pe mine sau pe tata?

"Nu ştiu. Uitaţi-vă cum arătaţi, domnu!", i-a răspuns preşedintele suspendat.

În ceea ce priveşte referendumul de duminică, Diaconescu a făcut o paralelă între eventuala demitere a lui Băsescu şi tăierea salariilor: "Rămâne să vedem duminică seara dacă e doar o coincidenţă. 25% din mandatul de preşedinte al lui Traian Basescu ar lipsi, exact cât aţi tăiat dumneavoastră din salarii. Vi se pare o coincidenţă bizară asta? O fi de la Dumnezeu?".

"S-ar putea", a răspuns Băsescu râzând.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
250

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
308

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
695

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...