Senatorul Campanu, invitat la nunta Gabrielei Vrinceanu-Pandele

Senatorul Campanu, invitat la nunta Gabrielei Vrinceanu-Pandele

 GABRIELA VRANCEANU FIREA  

CAMPANU: "Florentin Pandele este unul dintre bunii mei prieteni. Nu pot sa spun unde va avea loc petrecerea, asa a fost intelegerea. Daca ei se inteleg bine, si stiu ca sunt doi oameni OK, pentru ca ii cunosc pe amandoi, lucrurile sunt in ordine. Eu stiu de aceasta nunta de doua luni".

Senatorul de Botosani Liviu Campanu este invitat, alaturi de ceilalti lideri UNPR, la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrînceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist. Campanu a confirmat pentru Stiri Botosani prezenta sa la nunta, precizand ca ii cunoaste pe cei doi miri de multa vreme si ca stie despre planurile de nunta dintre cei doi de aproape doua luni de zile. 

"Da, am fost invitat si eu si bineinteles ca voi participa la aceasta nunta. Florentin Pandele este unul dintre bunii mei prieteni. ll cunosc din 2001, cand era la PNL. Apoi, in 2003 a mers la PSD, am ramas prieteni si iata ca viata ne-a adus din nou in acelasi partid. Am inteles ca am fost invitati toti cei 15 vicepresedinti UNPR. Nu pot sa spun unde va avea loc petrecerea, asa a fost intelegerea. Eu stiu de aceasta nunta de doua luni. Daca nu ati auzit nimic de la mine inseamna ca sunt lucruri intime, pe care trebuie sa le respect. Daca ei se inteleg bine, si stiu ca sunt doi oameni OK, pentru ca ii cunosc pe amandoi, lucrurile sunt in ordine", a spus senatorul de Botosani Liviu Campanu.  

Nunta cunoscutei prezentatoare TV va avea loc duminică seara, în stil "open air", adică pe o pajiște, undeva, în apropierea Bucureștilor.

Florentin Pandele a fost suspendat la începutul anului, în februarie, din PSD Ilfov, în urma unui conflict cu Marian Vanghelie, care l-a acuzat că se numără printre susținătorii Elenei Udrea. Cu doar cîteva zile înainte, se stingea din viață Răsvan Firea, primul soț al vedetei TV, alături de care a avut o căsnicie de 17 ani și un băiețel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
20

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
69

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...

„Arta, expresia sufletului”, expoziție a Liceului de Artă „Ştefan Luchian”, la Muzeul de Etnografie Botoşani (Foto)

astăzi, 19:10
26

Artele vizuale (pictura, sculptura, gravura şi desenul) devin un instrument important de acordare a propriului eu creator la pulsul lumii contemporane, o descoperire a firescului ascuns în cuvi...