Senatorul Campanu, atacat foarte dur de social-democratul Razvan Rotaru!

Senatorul Campanu, atacat foarte dur de social-democratul Razvan Rotaru!

RAZVAN ROTARU

ROTARU: "Sa se duca in alt judet, dar cum acest om nu a fost educat, fiind un fost securist, nu are cei sapte ani de acasa!"

Senatorul UNPR-ist Liviu Campanu si-a atras oprobiul public dupa ce, solicitat telefonic de Realitatea TV pentru a lamuri de ce marti, cand Dorohoiul inregistra morti si case distruse, parlamentarul se afla in Parlament, unde se lupta pentru Grupul de prietenie romano-irakian, Campanu a explicat ca dezastrul s-a produs in colegiile pesedistilor!

Reactiile au fost extrem de dure atat din partea presei nationale, cat si dinspre cetatenii simpli, insa si de la politicieni.

"Declaratile domnului Campanu dovedesc ca este un nesimtit de om, daca spune ca Dorohoiul nu este in colegiul sau. Atunci sa se duca in alt judet, dar cum acest om nu a fost educat, fiind un fost securist, nu are cei sapte ani de acasa. Pentru ceilalti parlamentari pedelisti, sa mearga mai bine in teritoriu, nu sa astepte sa fie invitati", a rabufnit in cadrul conferintei de presa a PSD Botosani Razvan Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret.

La fel de vehement fata de democrat-liberali s-a manifestat si Georghe Vazdoaga, acesta reprosand faptul ca reprezentantii PDL au oferit ajutoare in zone in care nu s-ar fi impus sprijinul de urgenta.

"PDL a dus ajutoare la Dangeni, unde au fost afectate doar podete, drumuri, terenuri agricole, nicio casa", a spus Vazdoaga, seful sau de partid, Gheorghe Marcu, tinand sa adauge ca social-democratii au oferit sprijin si comunelor in care nu sunt primari PSD.
     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
825

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
385

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
107

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...