Cristian Roman sare in sprijinul primarului de Dorohoi, in direct la Antena 3!

Scandal politic in mijlocul sinistratilor, la Dorohoi! Echipa televiziunii nationale Antena3, condusa de Alessandra Stoicescu, se afla astazi la Dorohoi, alaturi de sinistrati fiind si prefectul Cristian Roman, presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, si primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu.

Cu cateva ore inainte, pe postul Realitatea TV, Mihai Tabuleac declarase ca reprezentantii judetului nu au fost avertizati cu privire la fenomenele meteorologice care au lovit luni seara municipiul Dorohoi, fapt sustinut apoi, la Anten3, de primarul Dorin Alexandrescu.

Declaratiile lui Alexandrescu au starnit reactia vehementa a unui cetatean din Dorohoi, nimeni altul decat Ioan Domonco, care l-a atacat pe colegul sau de partid, solicitandu-i demisia din functia de primar, pe motiv ca nu a gestionat corect situatia.

Conflictul a fost aplanat de prefectul Cristian Roman, care a intervenit dezvaluind ca discutia are conotatii politice, Domonco si Alexandrescu fiind in urma cu ceva timp contracandidati in cadrul partidului.

"Campania s-a terminat de mult. Trebuie sa amintesc faptul ca cei doi au fost contracandidati, iar acum nu este momentul pentru astfel de acuzatii", a spus Roman, determinand o reactie de multumire din partea moderatorilor TV, care nu aveau cunostinta despre rivalitatile politice din Dorohoi, rostul emisiunii, a spus Alessandra Stoicescu, fiind in primul rand de a nu politiza discutiile pe seama dezastrului din municipiu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
14

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
103

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
19

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...