Semnarea proiectului de la Cornisa, promisa de Udrea pentru septembrie, amanata de primar pentru octombrie!

In cursul vizitei la Botosani din luna august, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a promis ca pana la sfarsitul lunii septembrie va fi semnat si proiectul privind Parcul de Agrement Cornisa, lucru care nu s-a concretizat pana in prezent.

"In aproximativ trei saptamani se semneaza si proiectul Parcului de Agrement Cornisa, toate proiectele care acum sunt in derulare, cel tarziu la sfarsitul lunii septembrie vor fi semnate, inclusiv cele din judetul Botosani. De la inceputul anului am incercat sa prioritizam investitiile in asa fel incat sa ne adaptam la vremurile de criza, asa ca am suspendat anumite programe pe care le-am considerat nu atat de utile in aceasta perioada, cum ar fi proiectele pentru patinoare artificiale si bazinele de inot, si programele de construire a salilor de sport", a precizat Elena Udrea in vizita sa la Botosani.

Edilul-sef al Primariei Botosani a spus ca Ministrul Dezvotarii Regionale va reveni la Botosani in luna octombrie, intrucat  trebuie indeplinita in primul rand procedura impusa de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, care trebuie sa faca vizita pe teren.

"Maine, daca ADR ne-ar trimite vizita pe teren, ministrul Dezvoltarii Regionale vine la finalul documentatiei. Noi asteptam de la ADR vizita pe teren, ei ne analizeaza acum proiectul tehnic, este apoi vizita pe teren, raportul final, iar in minim opt zile se semneaza contractul. Cand vor finaliza cei de la ADR Nord-Est aceasta procedura o vom invita pe doamna Udrea la Botosani sa semneze contractul, se va intampla, va garantez, in luna octombrie", a declarat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
14

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
184

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
237

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...