SEMNAL de la cititori: Betie "moca" pentru minori!

SEMNAL de la cititori: Betie "moca" pentru minori!
Un cititor Stiri Botosani s-a adresat redactiei, semnaland o "situatie alarmanta, care indeamna tinerii sa consume bauturi alcoolice, fara ca cineva sa ia vreo masura". Mai exact, un club din Botosani anunta un "party cu shot-uri moca" si animatoare, cititorul nostru atasand sesizarii sale si afisul evenimentului, pe care scrie vizibil si provocator "EVITA MAHMUREALA, RAMAI BEAT!".

Problema este, ne scrie Sandu V., faptul ca pe afis nu apare nicio interdictie pentru minori. Mai mult, pentru a se asigura ca nu este o scapare din partea organizatorilor, tanarul a sunat la numarul de telefon destinat rezervarilor, anuntand ca va veni la petrecere impreuna cu o minora, care a implinit 15 ani.

Raspunsul a fost simplu: nu e nicio problema, conditia importanta, pentru rezervare, fiind doar "plata in avans, 500.000 lei (vechi, n.r.)", suma urmand sa se scada apoi din consumatie.

Situatia este cu adevarat ingrijoratoare, completam noi, in conditiile in care institutiile de control abilitate impun in mod drastic societatilor comerciale - magazine, chioscuri, baruri, sa nu serveasca minorii cu tigari sau bauturi alcoolice, amenzile fiind deseori usturatoare. 

Precizam ca cititorul nostru a atasat mail-ului adresat redactiei si inregistrarea convorbirii telefonice cu reprezentantul organizatorului.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
134

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
500

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
197

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...