Selecţie pentru un post în Consiliul de Administraţie de la Nova Apaserv!

  Consiliul de Administraţie al S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani anunţă organizarea evaluării/selecţiei prealabile a candidaţilor pentru postul de membru neexecutiv al Consiliului de Administrație al societății.

 Se cer studii superioare absolvite cu diploma de licență şi experiență în administrarea/managementul unor întreprinderi publice profitabile sau a unor societăți comerciale profitabile din domeniul de activitate al societății comerciale, în cel puțin un exercițiu financiar încheiat cu profit.

Dosarele de depun la sediul Nova Apaserv, până la data de 13 februarie, ora 10.00. Susţinerea interviurilor va avea loc în data de 27 februarie, în aceeaşi zi urmând a fi anunţate şi rezultatele.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...