INGENIOS: Un primar din judetul Botosani a creat "Centrul INFOTRAFIC" pe Facebook- GALERIE FOTO

Un primar din judet este foarte apreciat pe Facebook pentru ca a avut o idee geniala. Acesta a informat cetatenii din ora in ora cu privire la starea drumurilor din comuna pe care o conduce, pe pagina personala de pe site-ul de socializare.

Mai mult de atat, el a postat si cateva fotografii cu drumurile blocate.

Este vorba despre primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu, care, cu ajutorul paginii de Facebook, a putut comunica locuitorilor daca pot ajunge acasa sau nu si ce drumuri sunt inchise.

"Buna dimineta ! Astazi la ora 9 dimineta se circula din Dangeni numai pe DJ 282 Dangeni - Trusesti ! Avem o masina ramasa inzapezita intre Dangeni - Brateni si se actioneaza pentru scoaterea ei ! La fel se actioneza si pe traseul Dangeni - Hanesti pentru a se deschide circulatia dinspre Saveni si Hanesti spre Botosani prin Dangeni - Trusesti . Raman inchise inca Dj 294 , Dangeni - Gulioaia si Mihalaseni - Dangeni ! Drumurile comunei sunt practicabile sa lucrat de la ora 4 ! Va multumim pentru intelegere si va rugam sa evitati traseele comunicate ca fiind inchise !", a fost mesajul primarului Catalin Rotundu in aceasta dimineata, dupa care la ora 11:00 a revenit cu doua fotografii realizate pe drumul Dangeni - Mihalaseni.



Primarul comunei Dangeni a postat pe Facebook si un numar de telefon, pentru ca cei blocati in trafic sa poata cere ajutor. "Atentie !!! In caz ca se intampla sa ramaneti inzapeziti din cauza viscolului sunati la nr. de tel. 0760666632 . Va multumim si va rugam sa porniti la drum (daca este neaparat cazul sa va deplasati ) cu un automobil pregatit sa circule in conditii de iarna !", a scris Catalin Rotundu.

"Se mentine deschis Dangeni - Gulioaia si Dangeni - Trusesti si Hanesti -Dangeni ! Aici se lucreaza !", este mesajul postat de primar sambata dupa-amiaza, dupa care, la ora 22:00 a revenit cu un alt mesaj: "De la ora 22 nu se mai poate circula pe traseele Dangeni - Gulioaia- Botosani , Dangeni - Hanesi . Aceste trasee vor fi redeschise dimineata !", a fost ultima postare a primarului de sambata seara.





Initiativa lui Catalin Rotundu a fost apreciata de oameni, care i-au multumit primarului pentru informatii. "Buna ziua, Domnule Primar , multumesc mult, de aseara sta masina acolo. Complimente , sunteti un Primar model , ar fi minunat sa aiba toate comunele primar asa , cu respect.", a scris Petra Petra.

"Buna seara, am ajuns cu bine acasa ! Daca nu era domnul primar Rotundu sa se ocupe serios de dezapezire, probabil zgribuleam de frig si acum prin nametii de zapada ! Inca odata trebuie sa afirm ca omul potrivit la locul potrivit i se potriveste perfect acestui tanar si destoinic primar de Dangeni !La mai mare va doresc domnule, pt ca meritati !", a fost si mesajul postat de Sergiu Richard Slonti.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...