Selecţie pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic! Vezi posturile vacante, in Germania1

Botosanenii au la dispozitie mai multe oferte de munca in domeniul hotelier-gastronomic, pentru Germania, insumand 130 de posturi.

Cea mai mare parte a locurilor de munca sunt oferite de compania hoteliera EUROPA PARK RUST, cea care a fost reprezentata si la selectia de la Bucuresti, din  luna martie.

Pentru aceste oferte se va desfasura selectie la Sibiu, la inceputul lunii septembrie.

VEZI OFERTELE PENTRU:

20 BUCATARI

30 OSPATARI

30 BARMANI

30 OSPATAR-BARMAN

20 BUCATARI

Cei interesati se pot deplasa la sediul AJOFM Botosani - persoana de contact d-na Gabriela Drobota - consilier EURES, unde se pot furniza: CV-ul model Europass si formularul de inregistrare (Bewerbung), tipizat ZAV Bonn. Consilierul EURES acorda si consiliere in completarea celor doua documente.

In situatia in care aplicantii care au mai lucrat in strainatate, nu neaparat in Germania, dispun de portofolii referitoare la preparatele culinare pe care le-au pregatit (ex. bucatari) sau de recomandari de la angajatorii straini (valabil si pentru ospatari sau barmani), le vor prezenta la selectie, intrucat, din experienta anilor trecuti, acestea au constituit un avantaj in momentul interviului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...